Haberler

Yeni Astra göz kırptı




Opel, 2016 model Astra üzerinde çalışmaya devam ediyor. Kış testleri sırasında casus fotoğrafçılara yakalanan araçta ilk dikkat çeken noktalar yenilenen far ve stop lambaları oluyor.

Bu yıl içinde tanıtılması planlanan yeni Astra selefinden bir miktar daha büyük olacak ve Opel’in dediğine göre evrimsel bir tasarıma sahip olacak. Fotoğraflarda görülen ağır kamuflajlı araçlarda kapılara monte edilmiş yan aynalar, daha büyük bir arka spoiler ve yeniden tasarlanan bagaj kapağı gibi detaylar göze çarpıyor. Asıl büyük yenilik ise bumerang şeklindeki LED stoplar ve yeni ön farlar.

Opel, teknik özellikler hakkında ipucu vermekten kaçınıyor. Tek bildiğimiz aracın NAIAS’ta (Kuzey Amerika Otomobil Fuarı) tanıtılan 2016 Chevrolet Volt’ta da kullanılan D2XX isimli platform üzerinde inşa edildiği.

Yeni Astra 1.0 litrelik üç silindirli 115 PS (85 kW) maksimum güç ve 166 Nm (122 lb-ft) maksimum tork üreten turboşarjlı ünite gibi yeni motor seçenekleriyle birlikte gelecek.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Seat Leon anımsattı nedense bana, umarım ne karakter ne de tasarım olarak benzemez.

  2. Resimler büyüyünce yüklenemiyor uyarısı alınıyor, düzeltirseniz sevinirim.

  3. Tahminimi söyleyeyim, Corsa’da olduğu gibi önde far ve ızgarayla oynarlar onun dışında iskelet şu anki kasayla benzer olur arkada’da fazla bir değişme olmaz gibi geliyor bana.

  4. Leona benzemiş yorumları dolmuş burası ancak şu varki bu astra j den radikal boyutta uzaklaşmamış bir araç gibi duruyor ki J kasa leondan daha önce çıktı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu