Haberler

2016 X1 detaylandı




Daha önce kamuflajlı görüntüleri yakalanan 2016 BMW X1, Çin’de bu sefer çıplak olarak görüntülendi. Görüntülenen fotoğraflardan anladığımız kadarıyla modelin tam adı X drive 2.5 Li. BMW’nin şu an sattığı X1 modelleri içerisinde 2015 yılı itibariyle böyle bir seçenek yok. Bu da bizlere makyajlı X1’de yeni bir seçenek görebileceğimizi şimdiden işaret ediyor.

BMW’nin suv sınıfına giriş modeli olarak konumlandırdığı X1, fotoğraflardan anlaşılan böbrek ızgarasını büyütmüş. Ayrıca ön tampondaki krom detaylarla birlikte yenilenen ön ve arka farlar, makyajlanan 1 Serisi‘nden izler taşıyor.

Yeni X1, 2 Serisi Active Tourer ve Mini Clubman ile aynı UKL platformu paylaşacak. Önden çekişli veya dört tekerlekten çekiş imkanı sağlayan x drive sistemiyle birlikte tercih edilebilecek. X1’in motor gamının da 2 Serisi Active Tourer ile ortak olmasını bekliyoruz (3 silindirli 1.5 litrelik benzinli, 2.0 litrelik benzinli ve dizel motorlar). Makyajlanan X1, bu yılın sonlarına doğru resmi olarak açıklanacak.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu