Haberler

Yeni Civic Sedan’da takas desteği




2015 model Honda Civic Sedan’ı Şubat ayında almak isteyenler, ödemelere Temmuz ayında başlayabilmenin yanı sıra araçlarını takas etmek istediklerinde 1.500 TL takas desteğinden yararlanabiliyorlar.

30 bin TL’lik kredi kullanarak Civic Sedan almak isteyenlere ise aylık yüzde 0,78 faiz oranı uygulanıyor.

Honda, 2015 model Civic Sedan’a özel yeni bir kampanya hazırladı. Kredi kullanarak Civic Sedan satın alan Honda severler 28 Şubat 2015 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında taksit ödemelerine Temmuz 2015’te başlarken, cazip faiz oranlarından da yararlanabiliyorlar. Civic Sedan sahibi olmak isteyenler “Şimdi al Temmuz 2015’te öde” kampanyasıyla 28 Şubat 2015 tarihine kadar benzinli veya LPG’li motor seçeneklerinde 18 ay vadeli 30 bin TL’lik kredi kullanımında aylık yüzde 0,78 faiz oranı uygulanıyor. Aracını getirip yeni bir Honda Civic Sedan sahibi olmak isteyenlere ise 1.500 TL takas desteği sağlanıyor.

Civic Sedan yenilenerek tüm versiyonlarında artık tamamen yeni jantlara, yeni iç mekan renklerine, yeni radyatör paneli tasarımına, lastik basıncı kontrol sistemine ve Türkçe ara yüze sahip i-MID bilgi ekranına kavuşan Civic Sedan, Premium donanım seviyesinden itibaren eller serbest telefon görüşmelerini destekleyen bluetooth sistemi de standart olarak bulunuyor. Elegance donanım seçeneğinde açılır tavana, otomatik yıkama tertibatlı xenon farlara ve ısıtmalı koltuklara da yer verilen Civic Sedan’ın tamamen yeni Executive seviyesindeyse deri döşemeler, akıllı anahtar ve park sensörleri standart sunuluyor.

h-civicsedan-kampanya-150202

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. “Makyajlı model satışa çıktı” ifadesi yanlış makyajlı model zaten geçen yılın ortalarından beri satışta!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu