Haberler

Ucuz etin yahnisi nasıl olacak?




2015 model Lada Vesta, fabrikadan çıkarken görüntülendi.

En son geçtiğimiz Ağustos ayında Rus Motor Şov’unda gördüğümüz Lada Vesta, Izhevsk’teki Lada fabrikasında üretilmeye başlandı. İlk etapta 49 tane üretilen araçlar, testlerde kullanılacak. 25 Eylül’de ise son ürünler üretilmeye başlanacak.

Konsept halinden son ürüne kadar olan süreçte bazı değişikliklere uğrayan araç, fiyat performans açısından hala çok cezbedici duruyor. Motorları konusunda belirsizlik sürerken, Lada’nın ürettiği 1.6 litrelik 87, 106 ve 114 beygirlik motorların birisi ya da birkaçı seçenekler arasında sunulacak.

2016 yılında 100.000 araç üretilmesi planlanıyor. Fiyat konusunda daha önce yaptığımız haberde, 25 bin lira fiyat etiketi ile satışa sunulacağını belirtmiştik, ancak Rus para birimi Ruble’deki istikrarsızlık yüzünden henüz son fiyat belirlenmedi.

 

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. parçaların bir kısımını Fluence ile ortak kullanacaklarmış , enteresan olacak .

  2. Türkiye’ de bırak 25 bini, 30 bin liradan bile satılsa sınıfında satış rekorları kırabilir. Tabi göründüğü kadar iyiyse.

  3. Tebrikler Rusya darısı başımıza diyeceğim ama bu kafayla zor. Hazır yemeğe alışmışız bir kere.

  4. lada deyince görseli düşük bişeyler canlanır insanda ama bu iyi. bu fiyata alt yapı ne kadar iyi olacak merak ettim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu