Haberler

Hala 1 kapısı eksik




Hyundai, Chicago Otomobil Fuarı’nda, makyajlı Veloster’ı görücüye çıkardı.

Mayıs ayında piyasaya çıkacağı belirtilen 3 kapılı coupe/hatchback, yeni bir kaput tasarımı, koyu renkli ön ızgara ve 17 inçlik yeni jantlara sahip. İç mekanda sarı detaylarıyla siyah koltuklar, HD radyo ve Siri entegrasyonu özellikleriyle güncellenen bilgi/eğlence sistemi gibi yenilikler bulunuyor.

Veloster Turbo modelinde ise 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman, daha şişkin ve sportif koltuklar ile farklı tasarıma sahip gösterge tablosu gibi özellikler bulunuyor.

Gelelim Veloster Turbo R-Spec üzerine kurulan “Rally Edition” özel serisine. Özel mat mavi dış rengi, siyaha boyalı 18 inç büyüklüğündeki hafifletilmiş RAYS jantları ve karbon fiber görünümlü aerodinami parçalarıyla gerçekten oldukça çekici görünüyor. İç mekanda Rally Edition nakışlı paspaslar ve mavi “Turbo” logolarının bulunduğu siyah renkli deri spor koltukları gibi dikkat çekici detaylar bulunuyor.

201 bhp’lik (150 kW) gücünü 1.6 litrelik turboşarjlı dört silindirli motordan alan araç, 6 ileri manuel şanzıman ve B&M markalı spor vites ile geliyor. Aracın maksimum tork değerinin 264 Nm (195 lb-ft) olduğunu da unutmadan belirtelim. Performanstan bahsetmişken Rally Edition modelinin sertleştirilmiş süspansiyon ve viraj denge çubuklarına sahip olduğunu da eklemek gerek.

Yalnızca 1,200 adet üretilecek Veloster Rally Edition’un fiyatı hakkında henüz bir açıklama bulunmuyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu