Haberler

Estetik ameliyatlarının kralı




Carrozzeria Touring Superleggera, yakında satışa sunacağı özel üretim Berlinetta Lusso’nun ilk videosunu yayınladı.

Cenevre Otomobil Fuar’ında tanıtılacak olan Berlinetta Lusso’nun tamamen el işçiliği ile üretilen alüminyum gövdesinin altındaki temel şasi ise videoda görülen Ferrari 166 MM Touring. 166 MM’nin motor ve altyapı bileşenlerinin ne kadar orijinaline sadık kalacağı belli olmasa da örtünün altında beliren coupe silueti oldukça çekici duruyor.

Videoda geçen alıntı ise Fiat’ın eski Başkanı Gianni Agnelli’ye ait ve “Mükemmel yapılmış bir şey daha iyi yapılabilir” diyor. Bu da Milanlı Touring şirketinin tam olarak yaptığı şeyin tanımı denebilir. Geçtiğimiz yıllarda Alfa Romeo 8C’yi yeniden yorumlayarak ürettikleri Alfa Romeo Disco Volante ile Top Gear’dan Jeremmy Clarkson’ın ve birçok otomobil severin beğenisini kazanan Touring, geçmişte Alfa Romeo ve Aston Martin için tasarladığı modelleri ile de başarısını kanıtlamış bir özel tasarım şirketi.

Touring şirketinin geçmiş çalışmalarından Disco Volante:

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu