Haberler

Koreli ufaklığa operasyon




Kia, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamayla makyajlı Picanto’yu Cenevre’de görücüye çıkaracağını kesinleştirmişti. Koreli üretici sözünü tuttu ve fuar öncesi 2015 Picanto’nun fotoğraflarını yayınladı. Makyajlı modelde Kia’nın daha önce de bahsettiği yeniden tasarlanmış ön ve arka tamponların yanı sıra, güncellenmiş kaplan burnu ızgara da kullanılmış.

Bu yeniliklerin yanı sıra, Kia’nın yayınladığı fotoğraflarda da görebileceğiniz yeni bir 14 inç jant tasarımı ve opsiyonel olarak sunulan spor paket de Picanto’nun donanımları arasında yerlerini aldı.

İç mekana geçtiğimizde yeni krom detaylar, kumaş döşemede yeni bir desen ve Kia’nın 7 inç ekranlı ve navigasyon özelliği bulunan AVN sistemi bizi karşılıyor. Ayrıca yine bir opsiyon olarak 3 farklı renk paketi de müşterilerin beğenisine sunulmuş. Red Pack adı verilen ilk pakette adından da anlaşılabileceği gibi kırmızı renk ağırlıkta. Bu paket siyah suni deri, kırmızı kumaş ve parlak kırmızı/siyah kapı içi kombinasyonuyla otomobile sportif bir görüntü katıyor. Yellow Pack ve Brown Pack de ilk paketin getirdiği değişiklikleri kendi renklerinde sunuyor. Bu üç renk paketinden birini alan müşteriler, araçlarına ayak bölgesi aydınlatmasını da eklemiş oluyor.

Kia, 2015 Picanto’da durma mesafesini 2 metre kısaltan daha büyük frenler kullanmış. Bunun yanında aracın 1 litrelik MPI motoru artık sıkı Euro 6 emisyon standartlarının tamamına uygun hale gelmiş.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu