Haberler

Merakla beklenen video




‘Audi R8 V10 Plus’ aracının, Cenevre Otomobil Fuarı’nda yarın yapılacak olan tanıtımından önce bir videosu yayımlandı.

Aylarca yayımlanan raporlar, casus fotoğraflar, internete sızan fotoğraflardan sonra Audi R8 sonunda bir video ile karşımıza çıktı. Araca gerekli olan güç, yeniden geliştirilen 10 silindirli 5.2 litrelik bir FSI motoru tarafından sağlanıyor. Bu motor maksimum 610 beygir güç ve 560 Nm tork üretiyor.

Aracın fabrika tarafından açıklanan ağırlığı 1,454 kg ve R8 bu sayede 0’dan 100 km/s hıza sadece 3.2 saniyede ulaşabiliyor. Ayrıca R8’in maksimum süratini yani 330 km/s ‘yi, aracın 12.3 inçlik dijital gösterge panelinde görmek de sürücüye ayrı bir keyif veriyor.

Aracın dış görünüşüne gelecek olursak, Audi’nin bu seneki ‘evrimsel’ planını bu araca da uygulandığını görüyoruz. Videoda görünen aracın, bundan önce yayımlanan ve sızan fotoğraflardan çok daha iyi olduğu kesin. Aracın eklenen karbonfiber parçalar, standart 20 inç jantlar ve arka spoileri ile çok daha sportif bir görünüme sahip olduğunu görüyoruz.

Audi R8 V10, V10 Plus ve e-tron modelleri yarın Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak ve önümüzdeki sene satışa sunulacak.

Audi R8 V10’un yayınlanan videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=ztkrZQMes90

 

Aracın fotoğrafları:

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Ah Bmw ah neden güzel bir supercar yapmazsın hala inatla.
    Geçmişinde 8 seriside var üstelik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu