Haberler

Cayman’den RS olur mu?




Henüz yeni tanıtılmış olmasına rağmen bağımsız dizayn stüdyosu Ps-Garage, Cayman GT4’ün RS versiyonunun nasıl olabileceğine dair ipuçları veren bir tasarım yayınladı. Porsche, ilk defa geçtiğimiz haftasonu bir Cayman GT4 RS ihtimalinden bahsetmişken, hemen arkasından dijital tasarımcılar otomobili hayal edip tasarıma döktü bile.

Ps-Garage imzalı tasarımda ön ve arkada hava girişli çamurluklar, karbon fiber yan hava girişi ve aerodinamik olarak geliştirilmiş yan etekler göze çarpıyor. Bunlara ek olarak, gri ve kırmızı renk kombinasyonu seçilen Cayman’da 911 GT3 RS’lerde görmeye alışık olduğumuz çıkartmalar ve fazlalıklardan arındırılmış roll cage’li bir iç mekan da aracı standart GT4’den farklı kılıyor.

Cayman GT4 RS, yeterli talep olursa yüksek fiyatlı bir özel üretim otomobil olarak piyasaya sürülebilir. Porsche Motorsport’un GT araçları sorumlusu Andreas Preuninger EVO’ya verdiği demeçte Cayman GT4’e böyle bir versiyon yapmanın ilginç olabileceğini, ancak daha GT4 yeni tanıtılmışken bu konu üzerinde daha fazla konuşmak için daha erken olduğunu belirtti.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu