Haberler

Geç olsa da geliyor




Her yeri karmaşık grafikli yanıltıcı kamuflajla kaplı bir Mercedes-Benz E-Class prototipi, Almanya’da test edilirken yakalandı.

Yeni nesil C-Class ve S-Class’ın yanında biraz sönük kalan güncel E-Class, gelecek nesli ile hakettiği imaja yeniden kavuşacak. Casus fotoğrafçıların yayınladığı fotoğraflardan görebildiğimiz kadarıyla yeni E-Class, markanın diğer yeni modellerinde gördüğümüz tasarım anlayışı ile şekillendirilmiş. İç mekan tasarımında da dörtlü havalandırma çıkışı ve gösterge tablosunun devamında bulunan bilgi/eğlence sistemi paneli gibi detaylar S-Class’tan alınmış. Ayrıca fotoğraflarda görülen analog gösterge tablosu, aracın piyasaya çıkacak versiyonunda yerini S-Class’ta olduğu gibi dijital bir panele bırakacak.

W205 C-Class’ta olduğu gibi Alman üreticinin MRA platformu üzerine kurulacak 2016 E-Class’ın 3.5 litre hacmine kadar yükselen sıralı 6 silindirli motor seçenekleri sunacağı söyleniyor. 4 silindirli motorlar ve plug-in hibritin yanı sıra gücünü 4.0 litrelik çift turbolu V8’den alan E63 AMG modeli de seçenekler arasında olacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu