Haberler

“M” görünümlü




Üçüncü jenerasyon X5 de artık M Performans paketiyle satın alınabilecek.

Şubat ayında X5’te sunulacak olan M Performans paketini tanıtan BMW, geçtiğimiz günlerde bir video yayınlayarak görsel olarak X5 M’i aratmayacak olan modelini biz otomobil severlere tekrardan hatırlattı.

Modelin ön kısımında ”piano black” renkli ızgara ve karbon fiber tampon altı lipi kullanılırken, siyah-beyaz renkli marşpiyelde yer alan M Performance etiketi ilgi çeken detaylardan sadece birkaçı… 21 inç’lik jantlarla X5’i daha da devasa gösteren M Performance paketinde ayrıca; arka tamponun kenarlarındaki hava yönlendiricileri, arka difizör ve dikiz aynalarının kapakları da karbon fiberden üretilmiş. Otomobilin iç mekanında ise M Performance kataloğunda da bulunan; karbon fiber vites kolu, üst kısmında kırmızı çizgi olan süet spor direksiyon, M Performance yazılı paspas ve spor pedallar yer alıyor.

Şimdilik xDrive35i ile birlikte alınabileceği açıklanan paket için motor performansı da göz ardı edilmemiş. Modelde kullanılan aşırı beslemeli 3.0 litrelik altı silindirli motorun 20 BG ve 50 Nm daha güçlü olmasını sağlayan BMW, böylece xDrive35i’nin gücünü 326 BG’e torkunu ise 450 Nm’ye çıkarmış.

https://www.youtube.com/watch?v=5z2Qyh-_fOM

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Bu hamleler gerçek M sahiplerini üzüyordur mutlaka. Bari “model tanıtım numarası iptali” opsiyonu sunmasalar.

  2. Su araba 310 bin tl den başlıyor fiyatını hiç haketmiyor. volvo nun yaptığı xc90 da ayni fiyattan başlıyor sonuna kadar hakediyor..

    1. Beklenen atılımı yapamadı BMW bu kasa X5’le. Ama XC90 muhteşem olmuş. Autoshow’da en merak ettiğim araç kendisi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu