Haberler

C’ye de el attı




Mercedes’ler üzerinde çalışan Alman modifiye şirketi Brabus, son olarak C serisi Estate modellerinin AMG Line versiyonları için bir geliştirme paketi hazırladı.

Dışarıdan bakıldığında otomobile eklenen yeni parçalar arasında titanyum grisi ön spoiler ve difüzör görünümlü arka tampon eklentisi ilk göze çarpanlardan. Dikkat çeken bir diğer yenilik ise Brabus’un krom uçlu, dört çıkışlı spor eksoz sistemi. Tüm bunları önlerde 225/35, arkalarda 255/30 lastiklerle sarılı 20 inçlik monoblok jantlar tamamlıyor.

Fotoğraflarda görülen C serisinde aynı zamanda Bilstein ile ortak geliştirilen, ince yanak lastiklere göre ayarlanmış spor süspansiyon sistemi bulunuyor. Standart otomobilden 30 mm daha alçak olan araçta spor süspansiyonun yanında ayarlanabilir coilover’lar ve AIRMATIC süspansiyonlu modeller için bir kontrol modülü de ekstralar arasında.

Brabus’un paket içeriği dış görünüş ve süspansiyonla sınırlı değil. Motorda da geliştirmeler sunan Brabus’un farklı modeller için sağladığı güç ve tork avantajı aşağıdaki gibi:

C180: 21 HP / 50 Nm
C200: 41 HP / 30 Nm
C250: 34 HP / 50 Nm
C220 BlueTEC: 35 HP / 50 Nm
C250 BlueTEC: 31 HP / 50 Nm

Tüm bu geliştirmelerin yanında gelen diğer opsiyonlar arasında ise velur paspaslar, çeşitli deri ve alkantara döşeme seçenekleri, aluminyum pedallar ve 340 km/s hıza kadar yükselen özel gösterge panelleri bulunuyor.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu