Haberler

Evet hepsi İstanbul’da




Takipçimiz Mert Göktuğ Dedeoğlu, geçtiğimiz günlerde Borusan’ın Avcılar tesisine yaptığı gezide bir kısmını yollarda gördüğümüz bir kısmını ise görmeye alışkın olmadığımız modelleri sizler için fotoğraflamış. Kendisine belki de çoğumuzun haberdar olmadığı bu özel koleksiyonu bizimle paylaştığı için teşekkür ederiz.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

13 Yorum

    1. Hocam sende ne dikkat varmış, bravo. E30lardan biri çok iyi bakılmış bir müşteri arabasıymış, 0 km araç vererek müşterinden almışlar. İsmail Terzi’den aldılarsa eğer iyi para vermişlerdir.

    1. Murat Bey merhaba. Burası müzeden çok özel bir galeri, araçların sahibi de Borusan Oto’nun İran’lı ortağı. Mekan Avcılar Pelican Mall’un arka tarafında, Borusan Oto’nun genel merkezinde. Ben orada çalışan bir arkadaşım sayesinde gezebildim. Rica edilirse satış görevlileri kırmaz diye düşünüyorum, ancak sokaktan geçen kimseyi de içeri almazlar.

  1. Resimlerin kalitesi için kusura bakmayın, ışıklandırması çok garip bir mekandı. Tabi bu kadar aracı görünce heyecan da oldu 😀 Araçların çoğu çok düşük kilometreli, bir çoğu Individual zaten.Tekrar belirteyim burası müze değil, özel bir koleksiyon.

  2. İsmail Terzi’de şimdi 320i sportline var. E36’ya karşılık sıfır km 320i sportline aldıysa İsmail çok karlı çıkmış bu işten.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu