Haberler

Ailece geldiler




Peugeot; 208, 308, 508 ve RCZ modellerinin GT Line versiyonlarını İngiltere’de duyurdu.

Yeni GT Line Peugeotlar, daha büyük tekerlekler, iki farklı egzoz çıkışı, yenilenen tamamı LED ön farlar (308 ve 508 modelleri için) ve LED arka farlar (208, 308 ve 508 modelleri için) sayesinde standart Peugeotlar’dan ayrılıyor.

GT Line modellerinin giriş versiyonu 208 modeli olacak. GT Line ailesinin en küçük üyesi, üç farklı motor seçeneğine sahip. 1.2 litrelik 110 hp Puretech benzinli motor, 1.6 litre 100 hp ve 1.6 litre 120 hp BlueHDi dizel motorlar, manuel veya otomatik şanzıman seçenekleriyle alınabilecek. GT Line versiyonu, genel olarak Allure versiyonunun üzerine yapılan ufak eklemelerden oluşuyor. Equalizer isimli ön ızgara, 17 inçlik Caesium alaşım jantlar, parlak siyah yan aynalar, krom pencere çerçeveleri ve krom egzoz çıkışları bu eklemelerden. Kırmızı ve siyah renklerden oluşan spor koltuklar, kapıda ve viteste kullanılan deri malzemelerin üzerindeki kırmızı dikişler de içerdeki sportif havayı vurguluyor.

208 GT Line’in hemen üstünde konumlandırılan 308 GT Line, station vagon veya hatchback seçenekleriyle sunulacak. Peugeot’nun söylediğine göre bu modellerde 142 tane LED ampül kullanılmış. 18 inç Diamant alaşım jantlar, parlak siyah difüzör ve iki egzoz çıkışı, GT Line’nın imzası. Bu imza içerde de Alcantara deri koltuklar, göstergeler, kapı ve vitesteki deri kaplama üzerindeki kırmızı dikişlerden kendini belli ediyor. 208’deki motorlara ek olarak 2.0 litrelik 150 hp BlueHdi dizel motor, manuel ve otomatik şanzıman seçenekleriyle 308 GT Line’da sunulacak.

508 GT Line, sedan vaya station vagon olarak alınabilecek. Dış ve iç tasarımı ailenin diğer GT Line modelleriyle benzer olacak olan 508 GT Line’da, 308’deki motorlar yer alacak.

GT Line ailesinin en sportif versiyonu kuşkusuz RCZ GT Line olacak. 19 inç alaşım jantlar, xenon ön farlar, parlak siyah yan aynalar ve ön ızgaradaki GT Line yazısı, modelin sportif karakterini vurgulayacak. 1.6 litrelik 200 hp benzinli motor, sadece 6 ileri manuel olarak alınabilecek.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. görüntü var ses yok. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? gti, R’a parası yetmeyenler için seçenek denilmiş ama açıkçası bu araçların üzerlerindeki opsiyonlar ile hızlı versiyonlar ile fiyat olarak kafa kafaya geleceğini düşünüyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu