Haberler

Jenson Button’un yeni McLaren P1’i




Jenson Button’un yeni McLaren P1’i Monaco’da kameralara yakalandı.

Formula 1’de McLaren Honda’nın sürücüsü Jenson sadece 375 tane üretilen McLaren P1’lerden birini alarak 375 şanslı kişiden biri oldu. Button, aracını yaklaşık 1 ay önce teslim aldı ve araç bugün Monaco’da ilk defa fotoğraflandı. Araca monochrome koyu gri rengi ve gövdesindeki bir çok aerodinamik karbon fiber parça eşlik ediyor. Araç mat gri jantlara ve sarı fren kaliperlerine sahip.

Button bu sene Formula 1’de iyi bir form tutturamadı. Sezon başlayalı 4 yarış geçmesine rağmen henüz puan toplayamadı. Daha önce de 2016 Honda NSX’e hayranlığını ifade eden takım arkadaşı Fernando Alonso’nun yaptığı da McLaren F1’in bu sene Honda tarafından desteklendiğini düşünürsek akıllıca bir hamleydi. 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Mclaren F1 modeli’nden sonra Formula 1 ‘de öğrendiklerini P1’de yollara çıkardı. F1 Ayrton Senna , Prost , Mika Hakinen , David Coulthard ‘a ait onlar tarafından tecrübe ve tavsiye edilmiş hız ve sürüş dinamiklerini dna’sında barındırmakta . P1 ise Kimi Raikonen , Montoya , Lewis Hamilton ‘dan izler taşımakta . Mclaren yaşanmışlığı olan araç konusunda ender üreticilerden .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu