Haberler

Bu kez ev sahibi ‘Çan’




Offroad branşının farklı bir yarış türü olan Türkiye Trial Şampiyonası 3. ayak yarışları 30-31 Mayıs tarihlerinde ilk kez Çan’da yapılacak. Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) tarafından Çan Belediyesi katkıları ile düzenlenecek olan organizasyon 30 Mayıs Cumartesi günü saat 12.30’da Çan Belediyesi Termal Oteli önünden seramonik start ile başlayacak.

İki gün boyunca Çan Erenler Tepesi’nde devam edecek mücadele Cumartesi akşamı yarış alanında yapılacak konser organizasyonu ile renklenecek. Yarışların ikinci günü 31 Mayıs Pazar günü devam edecek organizasyon ödül töreni ile son bulacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, “Belediyecilikte en keyif aldığım ve heyecan duyduğum mevzu, daha önce yapılmamışları yapmaktır benim için. Kaldı ki, belediyecilik rutin işleri yapmanın ötesine, geçme becerisine sahip olmayı gerektirir kanımca, çünkü daha önce yapıla gelmişlerin devamını sağlamak kolaydır. Zor olan, hiç yapılmayanı hayata geçirmektir. İşte bu sebepten biz hep, daha önce yapılmamışları yapmaya devam edeceğiz. Bunun için Trial Şampiyonası 3. Ayak yarışlarının Çan’da yapılması konusunda, elimizden gelen gayreti gösterdik, şimdi sıra bu heyecanı yaşamakta. Ben buradan sesimizi duyan herkesi bu heyecanımızı paylaşmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: Tosfed

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu