Haberler

Acura’dan gizemli hamle




Acura’nın yeni spor otomobili için hazırladığı patent tasarımları internete sızdırıldı. Uzun bir süredir yeni NSX için çalıştığı bilinen Japon üreticinin geçen sene duyurduğu NSX konseptiyle bu patent tasarmının büyük benzerlikler taşıması ise konseptin hayata geçirilip geçirilmeyeceği yönünde sorular sordurmaya başladı.

İlk olarak göze çarpan noktalar ortadan motorlu bir tasarımın ön planda olduğunu gösterirken, büyük difüzörlerle sportif görünüm pekiştirilmiş. Ancak dikkatle bakıldığı zaman roadster çizgilerinin görüldüğü bu otomobil NSX olmayabilir. Zira daha standart modelini yollarda göremediğimiz yeni NSX’in roadster modelinin tasarlanmaya ve üretime hazırlanılması saçma olurdu.

Peki bu otomobil o zaman hangi modelin varisi? Üstü açık, Acura, Honda kelimeleri birleşince akıllara direk S2000 modeli geliyor. Bu tasarmı sadece Acura kullanacak ancak neden yeni bir S2000 bizlere sürpriz yapmasın?

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu