Haberler

8 serisinin dönüşü




Geçtiğimiz günlerde tanıtılan yeni BMW 7 serisinden sonra akıllara gelen sorulardan biri “Acaba coupe versiyonu da olacak mı?” idi. Henüz BMW’den resmi bir açıklama gelmese de X-Tomi ismindeki Macar tasarım stüdyosu 7 serisi coupenin nasıl bir tasarıma sahip olacağını çizime dökmüş.

7 serisinin uzun dingil mesafesi ve 6 serisinin ön yüzüne sahip olasa da aracın isminde iki serinin de adı geçmiyor. Yaşı müsait olanlara “8 serisi” ismi pek yabancı gelmeyecektir. 1989-1999 yılları arasında tam 31.000 adet satan, V8 ve V12 motorlara sahip olan o efsane 8 serisi böylelikle geri dönmüş oldu.

Doğrudan Mercedes S Coupe’ye rakip olan yeni BMW 8 serisinin teknik detayları, hatta üretilip üretilmeyeceği bile belli değil. Dileriz ki suskunluğunu koruyan BMW, 8 serisini hayata geri döndürür ve en az X-Tomi’nin tasarladığı kadar güzel yapar.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu