Haberler

Korna çalma!




Toyota, “Korna Çalma Huzurumu Çalma” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Lisans Yerleştirme Sınavlarının yapılacağı 13-14 Haziran ve 20-21 Haziran günlerinde sürücüleri bir kez daha “korna çalmamaya” davet ediyor. Toyota 2015 yılının başında trafikteki gürültü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla uzun soluklu “Korna Çalma Huzurumu Çalma” projesini başlatmış ve daha önce Yüksek Öğretime Geçiş sınavının yapıldığı gün olan 15 Mart tarihinde de sürücülere “Kornasız Gün” çağrısı yapmıştı.

Toyota, eğitim, çevre bilincinin yerleşmesi, trafik güvenliği, doğal kaynakların korunması gibi birçok sosyal sorumluluk projesi içinde de yer almaya devam ediyor. Toyota, başlattığı “Korna Çalma Huzurumu Çalma” projesi ile trafikte gereksiz yere çalınan korna gürültüsünün yarattığı çevre kirliliğinin önüne geçerek trafikte sakin ve huzurlu bir ortam sağlamayı hedefliyor. Toyota, aynı zamanda yetkili satıcı ve servislerinde de müşterilerine yönelik bilgilendirici çalışmalar yaparak, konunun önemine dikkat çekiyor.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. o gun dugun vardı kornayı yakmıstım her okulun onundekı guvenlıkcılerde el sallıyordu bende gelınle damadı selamlıyorlar sanmıstım toyota bılgılendırmede zayıfsın kabul et

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu