Haberler

Biraz daha sabır




Peugeot, bu ayın sonunda tanıtacağı ateşli hatchback’i 308 GTI için kısa bir vine yayımladı.

Yayımlanan kısa videoda, aracın sadece farları ve kadranları gösterilirken, dış taraf bir bütün olarak gösterilmiyor. RCZ-R’da kullanılan ve yeni 308 GTI’da kullanılacak olan 1.6 litrelik 270 beygir gücündeki benzinli motorun sesi, videoya eşlik ediyor.

Fransız’ın ateşli öpücüğünün, 6 ileri manuel bir şanzımanla ve “Torsen” kilitli diferansiyelle gelmesi bekleniyor. Hot hatch 308’de, GTI’ya özel bir body kit, 19 inç alaşım jantlar, kırmızı fren kaliperleri, çift egzoz çıkışı ve içerde insanı kavrayan sportif koltukları olacak.

Peugeot 308 GTI, bu ayın 25’inde resmi olarak tanıtılacak. Ülkemize de agresif bir fiyatla girmezse, Leon Cupra, Golf GTI, Megane RS ve  V40 T5 gibi ateşli hatcbackler arasında 1.6 litrelik motoruyla iyi bir alternatif olabilir.

https://vine.co/v/eeXu1YYigMx

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. rakiplerinin fiyat skalasını bir avantaja çevirip 125.000 tl’den çakarlar.Hiç affetmezler. Sanmıyorum ki 100 110k ‘ya satılsın

  2. 1.6 lt motordan 270 hp almak… bu motorun tepkileri ve hissi suni ve saldırgandır diye düşünüyorum rakipleri yakın değerleri 2.0 hacimli motorlardan alıyorlar ve daha tok bir karakterleri olduğunu düşünüyorum

  3. bencede rakiplerine belli bir fiyat skalasının altına inemeyeceği için peugeot ta onlara yakın bir fiyattan cukkalayacaktır

  4. 208 gti bile 71 bin tl. Aynı motora sahip rcz r nerdeyse 150 bin tl. Gönül ister ki vergi avantajıyla 100 bin civarında olsun ama peugeot 140 bin etiket koyar millet de o paraya gider leon cupra filan alır yollarda göremeyiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu