Haberler

Elektrikli şaka makinesi




Peugeot’nun CEO’su Maxime Picat, 308 R Hibrit modeliyle ilgili tweet paylaştı.

Tweet’teki fotoğrafta PSA grubunun genel başkanı Carlos Tavares, aracın yanında görülüyor. Bu yılın başlarında konsept olarak tanıtılan 308 R Hibrit ise, kırmızı rengi ile fotoğrafta yer bulmuş.

308 R Hibrit, süper spor araba gücünü bir aile otomobilinde sunacak. 1.6 litrelik 270 beygir gücündeki benzinli motora, 2 tane 115 beygirlik elektrik motoru eşlik ediyor. Toplamda 500 beygir güce ve 730 Nm torka ulaşan 308 R Hibrit, 4 tekerlekten çekiş sisteminin de desteğiyle, 0’dan 100’e yalnızca 4 saniyede ulaşabiliyor.

308 R Hibrit için 2016 yılını beklememiz gerekiyor. Çünkü araç hala test aşamasında ve Peugeot, 308 GTI modelini resmi olarak daha yeni duyurdu.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. İleride ilk yapacağım iş bu tip elektrik destekli bir araç almak olacak. Sıkışık trafikte benzinli motoru iptal etse, benzin tüketimi çok ciddi düşer, performans kısmını düşünmek istemiyorum.

  2. Artın ben bile peugeout adına utanıyorum yeter bu golf taklitçiliği golfün bütün türevlerinin taklitlerini ürettiler bira özgün olun yaa!!!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu