Haberler

Canlı yayındayız!




Evet arkadaşlar şaşırtıcı ama gerçek.

11 Temmuz yani önümüzdeki Cumartesi günü; sunuculuğunu Özge UZUN’un yaptığı, TRT Haber ekranlarında yayınlanan Haber Tadında programına bu hafta And ve Murat konuk oluyor.

Cumartesi saat 10.00 ve 10.50 arasında hepinizi ekran başına davet ediyoruz.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

54 Yorum

  1. And abi, arabayı havalanının otoparkına mı bırakacaksın? Arabasız yetişme şansın yok. Havalanında çıkınca gaziemirin içinden geçip çevre yolundan direk forum bornovaya inmen gerekiyor. Şöyle bir sıkıntı var gideceğin güzergah gaziemir içinde trafik saati, ona göre bi çözüm bulmaya çalışalım. Eğer soracagın birşey olursa ulaş abi bana.

  2. süper dün gece donanımhaberde sizinle ilgili bir konu gördüm altına yarım sayfa size gerekli değerin verilmediği hakkında sitem ettim bugün bu jaberden sonra çok mutlu oldum

  3. Cumartesi günü yolda olacağım ve maalesef yayını izleme şansım olmayacak. Yayını kaydedip youtube uzerinden paylaşabilirseniz çok iyi olur.

  4. Şimdiden tebrikler…
    12 temmuz pazar günü 09:55 de tekrarı var. izleyemeyecekler için

  5. Televizyonda sitedeki kadar serbest olamayacağız o yüzden bir otopark takipçisi olarak televizyon işine çokta hevesli değilim ama yinede güzel bir gelişme

  6. larm kuruldu..cok keyifli olacak.. tv yayını ve tv yayını sonrası diye istatistikleri de paylasırsanız sevinirim.. 🙂

  7. ha bir de Google chrome dan yorum yazamıyorum.. benim gibi arkadaşlar varsa bi el atarsanız güzel olur..

    1. Sizin bilgisayar yada tarayıcınızla ilgili sorun olabilir. Bende chrome kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok.

      1. Bilmem iş bilgisayarı ve evdeki laptopda durum aynı..geçmişi silmekle ilgili bir şeyler olabilir.. çerezleri temizleyip tekrar deneyin gibilerinden söylenen şeylerden.. Bakim olmadı..

  8. Otomobilin efendileri olarak anone edildi yemin ederim benim göğsüm kabardı 🙂

  9. Otomobillerin efendileri diye tanıtılması gerçekten iyiydi. Haksızda sayılmazlar. Fakat programda akışında bi size bi diğer konuğa söz verilip durması büyük kopukluğa neden oldu. Hem sizin daha gergin olmanıza sebep oldu bence. Sadece sizinle ilgili devam edilse yayın akışı daha sonra diğer konuk girseydi daha akıcı bir program olabilirdi benim şahsi fikirim. Ama yinede gözümü kırpmadan izlediğim bir program oldu. Tv de ilk adım atılmış oldu inşallah devamı gelir ve güzel doğal tarafsız bir otomobil programı Tv ye taşınmış olur. Yolunuz açık olsun OTOPARK ekibi.

  10. Biri programın kaydını atabilirse çok makbule geçer kaçıranlar da takip etmiş olur böylece.

  11. Programda and ın özgeçmişi kim olduğu falan sorulmadı garipti.Belli ki üzerinde çalışılmamış konuklardı. İsimleri zikrederken hatalar vs.vs.vs.. Murat kendini anlattı, and baka kaldı.Keşke bir de kıyafet zıtlığı olmasaydı iyiydi.

  12. Bilgisayarın başına geçmeden önce arabadan yeni inmiştim. Trafikteki karmaşadan – saygısız insanlardan dolayı biraz moralsizdim ama videoyu izleyince kendi kardeşlerimi görmüş kadar sevindim, yolunuz açık olsun.

  13. Sinan Koç’un sahalara dönüşünü bekliyoruz . Yayın arkasında olduğunu periscope’tan öğrendik . Yayında neden yoktu acaba..

  14. Beyler adam tatilini yarım bırakıp o programa çıktı. Kaçınız tatile giderken yanında “ağır elbise” götürüyorsunuz. Biz seni bu doğallığınla sevdik otopark.com

  15. abi çok güzel ifade ettiniz kendinizi cok iyi yayındı keşke size daha fazla vakit ayrılmıs olsaydı ama yinede başlangıç için çok iyiydi. Allah bahtınızı açık etsin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu