Haberler

A4 maceraya hazırlanıyor




Daha görünüşüyle ne kadar yeni olduğu tartışılmaya devam edilen Audi A4’ün Allroad Quattro versiyonu test sürüşleri sırasında ilk kez kameralara yakalandı.

Station wagon gövde tipinde sıradan bir A4 Avant’a arazi kabiliyeti kazandıran Allroad versiyonu alışık olduğumuz üzere arttırılmış yerden yükseklik, daha büyük jantlar, gümüş tavan barları, plastik çamurluk korumaları ve daha fazla plastik barındıran yeniden tasarlanmış ön tampon gibi detaylar sunuyor. Bu detayların bazılarını fotoğraftaki kamuflajlı araçtan göremiyor olsak da yıllardır tanıdığımız Audi, geleneği bozmayacaktır.

Standart olarak Audi’nin quattro 4 tekerlekten çekiş sistemini barındıracak otomobil, gücünü tanıtımının üzerinden pek fazla süre geçmeyen 2016 A4 Sedan‘da gördüğümüz motorlardan alacak. Ancak düşük tork değeri nedeniyle giriş seviyesindeki 1.4 litrelik TFSI ünitenin kullanılma ihtimalinin düşük olduğu söyleniyor. 190 HP güce ve 320 Nm (236 lb-ft) torka sahip 2 litrelik TFSI’dan 272 HP güce ve 600 Nm (443 lb-ft) torka sahip 3 litrelik V6 TDI’a kadar listenin geri kalanı ise Allroad modelinde tercih edilebilecek.

2016 Audi A4 Allroad Quattro’nun Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu