Haberler

İtalyanların sıradaki hedefi SUV




Alfa Romeo, şirket tarihinin ilk SUV modelinin geliştirme sürecinin tamamlandığını duyurdu.

Fiat Chrysler Automobiles CEO’su Sergio Marchionne, bir konferans araması ile analistlere yaptığı açıklamada SUV’nin “tüm geliştirme işinin” tamamlandığını ve efsane İtalyan markasının yeniden dirilme sürecinin planlandığı gibi ilerlediğini söyledi. Marchionne, Giulia sedan platformu üzerinde yükselecek Project 949 kod adlı yeni modelin ismini açıklamadı.

BMW 3-Serisi ile rekabete hazırlanan Giulia ile aynı altyapıyı kullanacak SUV, Alman rakibinin sınıflandırma taktiğini takip edecek ve aracı BMW X3’e rakip olarak konumlandıracak. 2016’nın ilk çeyreğinin sonu ya da ikinci çeyreğinin başında üretim bandına çıkacak model, Eylül veya Ekim ayında Avrupa’daki showroomlardaki yerini alacak. Amerika’daki müşteriler ise 2017’yi bekleyecek.

Marchionne ayrıca FCA bünyesindeki Alfa Romeo’nun yeniden canlanma süreci için ayrılan 5 milyar €’luk bütçenin 2 milyar €’luk kısmını şu ana kadar kullandığını belirtti. Fiat 500L gövdesi altında test edilirken kameralara yakalanan araç, Giulia’dan ilham alınacağı düşünülen gerçek gövde tasarımı ile henüz görülmedi.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. 500 ün boku cıktı artık ne lan bu 500 çük 500 bok500anakonda benim bildiğim bi 500 var da araba olan minik bişe bunlar ucube

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu