Haberler

Görücüye çıkıyor




2015 Yılı 66. Frankfurt Uluslar Arası Otomobil Fuarı’ndaki (IAA) dünya prömiyerinde, Mazda giderek popülerleşen ve rekabetçi bir segmentte önemli bir vurgu yapan yeni crossover SUV konsepti Mazda Koeru’yu görücüye çıkaracak.

Japonca “sınırları aşmak” veya “daha ileriye gitmek” anlamına gelen Koeru, Mazda’nın büyüyen crossover SUV piyasasına girişine uygun bir isim. Bu piyasada da şirket yine mevcut standartları aşmayı ve performans, verim ve genel değer çıtasını yükseltmeyi hedefliyor.

Hayranlık uyandırıcı KODO-Hareketin Ruhu tasarımına sahip Koeru, eşsiz bir saygınlığın yanı sıra gücü ve bir avcının canlılığını ifade ediyor. Mazda’nın en son SKYACTIV Teknolojisi ise, Mazda’nın sürüş keyfinden ödün vermeden üstün dinamik performansı, yakıt tasarrufu ve güvenlik sunuyor.

Otomobil üreticisi, Frankfurt’ta aynı zamanda yeni nesil model serisini de sergileyecek. Öne çıkan modeller arasında yepyeni Mazda MX-5 ve aksesuarları ile bazı SKYACTIV güç aktarım organları bulunuyor. Mazda basın toplantısı, 15 Eylül günü saat 13:45’te (salon 9.0, B16) yapılacak. Frankfurt Otomobil Fuarı 17-27 Eylül tarihleri arasında halka açık olacak.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. ufak dizel motorlar ile TRye girmez ise şansı zor. Nissan qashqai’ın Ülkemizde bu kadar satmasının sebebi dizel motor ve vergi avantajı…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu