Haberler

Ailenin bıdığı




Bazı kaynaklardan gelen haberlere göre yeni BMW M2 Ekim ayında tanıtılacak. Halka ilk gösteriminin Kasım’daki Los Angeles Otomobil Fuarı’nda veya 2016’da NAIAS’de yapılması planlanan aracın tadımlık fotoğraf ve videolarının önümüzdeki haftalarda yayınlanması bekleniyor.

2016 Mart veya Nisan ayında piyasaya çıkması planlanan araç long beach mavisi, alpine beyazı, mineral grisi ve safir siyahı olmak üzere 4 farklı renkte satışa sunulacak. Çift turbolu, sıralı 6 silindirli, 3 litrelik motordan 370 beygir (272 kW) ve 465 Nm (343 lb-ft) tork alacak olan yeni BMW M2’nin Avrupa’daki satış fiyatının 54 bin Euro olması bekleniyor.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu