Haberler

Aston Martin’den Tesla’ya ağır eleştiri




Aston Martin CEO’su Andy Palmer, yakın zamanda Tesla tarafından tanıtılan, Model S’de bulunan Ludicrous (gülünç) moduyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Geçen hafta 800 beygirlik (597 kW) tamamen elektrikli bir otomobil piyasaya süreceklerini söyleyen Aston Martin CEO’su Palmer, Tesla’da bulunan Ludicrous modu için “aptalca” yorumunu yaptı.

Andy Martin ayrıca “Bizde Ludicrous (gülünç) modu yok çünkü bu tamamen aptalca bir fikir. Nordschleife’de veya herhangi bir pistte birkaç tur yarışmak, Ludicrous (gülünç) modda 500 metre gitmekten çok daha ilgi çekicidir.” dedi.

Eleştirilerine Twitter üzerinden de devam eden Martin, “Preposterous (akıl almaz) modu Aston Martin’de standart olarak geliyor, bir butona basmanıza gerek yok.” diye eklemede bulundu.

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Aston Martin’inki de o hesap. Adam elektrikle çalışan aile arabası yapmış, hem de en kral spor araba kadar performans gösterebiliyor. Aston Martin’in arabalarını çok beğenmeme rağmen, Tesla geleceğin otomobillerini günümüze getiriyor.

    “Literary Digest Dergisi, 1899 Yılında; “Otomobilin Elbette Bisiklet Kadar Yaygın Kullanımı Olmayacak” Tespitini Yaptı.”

    “Telefon Çok Kusurlu
    1876’da Yeni Teknolojiyi Reddeden Western Union Yöneticisi: “Bu Telefon Denen Şeyin Bir İletişim Aracı Olarak Düşünülmesi İçin Çok Fazla Kusuru Var. Bu Alet Hiç İşimize Yaramaz” Dedi.”

    20 yıl sonra…
    “2015’te Aston Martin Tesla’da bulunan Ludicrous modu için “aptalca” yorumunu yaptı.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu