Haberler

Benzine 15 kuruş indirim




Petrol fiyatlarının 6,5 yılın dip seviyelerine gerilemesiyle birlikte akaryakıt ürünlerinden benzinde önemli bir indirime gidildi. Benzinin litresine 15 kuruş indirim yapıldı.

İSTANBUL’DA BENZİN 4,41 TL’YE DÜŞECEK
İndirim, bu gece yarısından itibaren pompalara yansıyacak. İndirim sonrasında İstanbul’da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresinin 4,56 TL seviyelerinden 4,41 TL seviyelerine; Ankara’da 4,58 TL’den 4,43 TL seviyelerine gerilemesi bekleniyor.

PETROL 6,5 YILIN DİBİNE VURDU
Petrol fiyatları dün Çin borsalarının küresel finansal krizden bu yana en sert günlük düşüşü kaydetmesinin ardından küresel petrol talebinin zayıfladığına yönelik endişelerle yüzde 4 gerileyerek altı buçuk yılın yeni dip seviyesine inmişti. Brent petrolünün varil fiyatı 2009’dan bu yana en düşük seviye olan 42.50 dolara kadar inmişti. Bugün ise işlemler 44,20 dolar seviyelerinden geçiyor. Brent petrolün ay başından bu yana kayıpları yüzde yüzde 10’u geçti.

Kaynak: ensonhaber.com

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu