Haberler

Skoda Superb SportLine, Frankfurt’ta




Skoda, Superb ailesini genişletmeye devam ediyor. En yeni üye SportLine, hem sedan hem wagon gövde tiplerinde sunulacak.

2015’in ilk aylarında VAG çatısı altındaki Skoda, ürün gamının en üstünde yer alan modeli Superb’in bir vRS versiyonunun gelmeyeceğini ancak sportif bir versiyonun bir ihtimal gerçekleşebileceğini açıklamıştı. O ihtimal gerçek oldu ve Superb SportLine tanıtıldı.

Modelin isminden de anlaşılabileceği üzere, standart modele kıyasla daha sportif detaylara sahip olan araç, yeni 18 ve 19 inçlik alaşım jantlarla geliyor. Sportif sürüşü desteklemek adına süspansiyon elden geçirilmiş ve aracın yerden yüksekliği 15 mm azaltılmış. Bunlara ek olarak Superb SportLine, karartılmış camlar, yeni 3 kollu direksiyon ve deri kaplı vites kolu gibi detaylara sahip. Ayrıca iç mekanda spor koltuklar, alüminyum pedallar ve karbon görünümlü trim parçalarına yer verilmiş.

Superb ailesinin yeni üyesi, gelecek haftalarda gerçekleşecek Frankfurt Otomobil Fuarı’nda (IAA) aileye yeni katılan bir diğer üye olan ekonomik kardeş GreenLine ile birlikte ziyaretçilerle buluşacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu