Galeriler

20 Eylül 2015 İstanbul buluşması foto galeri (güncellendi)




20 Eylül 2015 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi mezunlar derneği Bümed bünyesindeki Atatürk Salonunda gerçekleştirdiğimiz İstanbul buluşmamıza katılan tüm takipçilerimize teşekkür ediyoruz. Bir sonraki buluşmamızda görüşmek dileğiyle.

Buluşmadan arda kalan kareler sizlerle:

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

19 Yorum

  1. O gün eve gidene kadar uykusuzluk ve çeşitli şeylerden dolayı çok fazla yoruldum ama FAZLASIYLA değdi. Çok güzel bir gündü emeği geçen herkese teşekkürler.

  2. Bu güzel etkinlik için başta And, Sinan ve Muhip abiler olmak üzere tüm Otopark.com ailesine teşekkürler, devamını bekliyoruz 🙂

  3. And,Sinan ve Muhip Abi’yi kanlı canlı gördüm ya daha da gözüm açık gitmem heralde 🙂

  4. bu arada buluşma yerinde bi turlu yemek yiyemedim yemek arasında imparator muhip tuna meti ile sohbet etmekten fırsat kalmadı ve 20 eylul pazar gunu açlıktan bümed’de hayata gözlerimi yumdum 😀 bende ilk kez geldim bulusmaya çok çok çok güzeldı artık kaçırmam

  5. İçeride ve dışarıda toplu çekilen resimleri koymayacak mısınız? Hatıra olarak saklasaydık

  6. Abi ford desteğini otomobillerinden yana da kullansın. Yeni mustang’i ilk biz test edelim 🙂

  7. Hayatımdaki en güzel etkinliklerden biriydi. Emeği olan herkese teşekkürler devamını sabırsızlıkla bekliyoruz 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu