Haberler

Fiat imzalı boğa




Fiat Toro, üretim bandından gelen fotoğraflarıyla erkenden görücüye çıkmış oldu. Fiat’ın Brezilya’daki Pernambuco fabrikasında çekilen fotoğraflar, hoş sayılabilecek bir tasarıma sahip yeni pick-up modelinin iki farklı halini gösteriyor. Bu fotoğraflarda en çok göze çarpan detay ise sağa ve sola 50/50 açılan bagaj kapağı. Bu kapağın mekanizması ise Fiat’ın kullandığı neredeyse en büyük logonun altında gizli.

Fotoğraflarda görünen beyaz model, sis farlarının ve yeşil otomobilde görünen bazı krom detayların olmamasından anlaşılacağı üzere Toro’nun alt donanım seviyesine ait bir otomobil. Yerel medyadan gelen bilgilere göre otomobil Jeep Renegade bazlı olacak ve 1.8 litre 138 HP ile 2 litre 170 HP dizel motorlarla sunulacak. Şanzıman olarak manuel ve farklı otomatik seçenekleri sunacak olan otomobilde aynı zamanda 4 tekerlekten çekiş sistemi de opsiyonel olarak sunulacak.

Fiat’ın yakın zamanda Toro’nun resmi tanıtımını yapması bekleniyor. Önümüzdeki sene piyasaya sürüleceği kesinleşen otomobil, piyasaya çıktığında yeni tanıtılan Renault Duster Oroch ile yarışacak.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

4 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu