Haberler

V1 Challenge, Aydın’da




Lassa V1 Challenge, sezonunun dördüncü yarışı için Aydın’da. Festival şeklinde geçen şehir içi yarışlarının ilki olan Aydın Yarışı, 4 Ekim Pazar günü Malazgirt Meydanı’nda yapılacak.

Bir önceki İzmir yarışında yaşanan sürpriz sonuçlar Lassa V1’de liderlik mücadelesini kızıştırdı. Yağız Avcı dördüncü yarışa lider giriyor. Ancak Lassa V1’in en tecrübeli isimlerinden Burak Çukurova hemen arkasında. Can Tolon ise İzmir’de kaybettiği puanları telafi etmek için ilk sırada olmak için yarışırken, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Ehliyetsiz yetenek Toprak Candan, 37 puan ile Can Tolon ile eşit puanla dördüncü sırayı paylaşıyor.

Saat 16:00 itibari ile başlayacak yarış öncesi özel gösteriler ile coşacak Aydın halkı, VOLKICAR’ların mücadelesini heyecanla izleyecek ve yarış yine NTV SPOR’dan canlı olarak yayınlanacak.

Genel klasmanın haricinde Gençler Kupası ve 40 yaş üstü pilotların yarıştığı Master Cup’ta mücadele devam edecek. Lassa V1’de birinci olan pilot 10.000 TL, ikinci 4.000 TL ve üçüncü olan pilot 2.000 TL kazanacak.

Kaynak: TOSFED

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu