FeaturedHaberler

Range Rover’dan üstü açık Evoque




Range Rover, Evoque modelinin üstü açık bir versiyonunun off road videosunu yayımladı. Range Rover Evoque Cabrio isimli araç, videoda tam kamuflajlı şekilde off road yapıyor.

Range Rover da dahil olmak üzere birçok marka daha önceden üstü açık crossover-SUV modeli üretmeyi denemiş, fakat başarıya ulaşamamıştı. Şu an için de 4 çeker Evoque Cabrio’nun bozuk ve kalitesiz yollarda nasıl bir konfor sunacağını tahmin edemesek de, off road konusunda çok iyi olacağından bir şüphemiz yok.

Dünya’nın ilk lüks kompakt cabrio SUV’u olacak olan Evoque Cabrio, aslında konsept olarak 2012 Cenevre Fuarı’nda karşımıza çıkmıştı. Fakat Range Rover, o zamandan ilgi çekmeye başlayan konsepti üretmek için aceleci davranmadı.

Otomotiv dünyasına yeni bir soluk katacak Evoque Cabrio, kasım ayı içinde resmi olarak tanıtılacak.

 

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. lüks araçta arazinin tozu toprağı nasıl olur bilemem ama, sahil şehirlerinde yazlarını üstü açıp son ses müzikte bayanların dolaştığı görür gibiyim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu