Haberler

Honda CR-Z makyajlandı




Honda’nın sevimli spor-hibrit otomobili CR-Z, makyajlı versiyonuyla ortaya çıktı.

Hafif bir makyaj operasyonu geçiren CR-Z’nin ön yüzü, bir önceki versiyonundan daha sert hatlara sahip oldu. Altıgen formdaki ön panjur, bıçağa benzer ön difüzör ve üçgen sis lambası bölümü CR-Z’yi eskisinden daha keskin gösterirken yeni arka tampon ve difüzör de dış yüzeydeki makyajı tamamlayan unsurlar olarak yer alıyor.

CR-Z’nin iç mekanında da görsel olarak pek bir değişiklik göze çarpmazken 7 inçlik bir multimedya sistemi tüm paketlerde standart olarak sunuluyor. Multimedya sisteminde yer alan LaneWatch sistemiyle beraber yolcu tarafındaki kör noktaların görüntüsü multimedya sistemine aktarılıyor. Bunun dışında start-stop sistemi ve elektronik el freni de tüm paketlerde standart olarak yer alıyor.

Yeni CR-Z’nin kaputunun altında ise selefine göre bir değişiklik yapılmamış. 4 silindirli 1.5 litrelik elektrik destekli hibrit motorun yer aldığı CR-Z, 6000 devirde 130 beygir güç ve 172 Nm tork üretiyor. Yeni CR-Z’nin manuel şanzımanlı LX versiyonu 20.295$, 6 ileri CVT şanzımana sahip EX-L Navi versiyonu ise 25.090$’lık fiyatıyla yarın Amerika’da satışa sunulacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. ”bir önceki versiyonundan daha set” şeklinde yazılmış sert olacaktı ama güzel bir yazı 🙂

    1. Arada sırada harfler klavyeden kaçıveriyor hemen düzelttim, dikkatiniz için teşekkürler 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu