Haberler

2017 Infiniti Q60 Coupe ilk kez görüldü




2017 Infiniti Q60 Coupe, ilk defa casus fotoğrafçıların objektiflerinde görüldü.

Q60 konseptiyle ilk kez ipuçları paylaşılan modelin fotoğraflarda görülen üretim modeli, ağır kamuflaj altına gizlenmiş. Ancak ön plandaki ızgara, ince ön farlar ve eğimli ön cam gibi detaylar kamuflajın altından bile göze çarpıyor. Hafif eğimli bir tavan çizgisinin bulunduğu model, kısa bagaj kapağıyla birlikte sportif bir arka tasarıma sahip. Diğer detaylar arasında ön çamurluktaki havalandırma çıkışları, özgün tasarıma sahip stop lambaları ve bagaj üstündeki spoiler bulunuyor.

Infiniti, model hakkında detayları paylaşmakta çekimser davranmaya devam etse de son raporlar aracın gücünü alacağı motor seçeneklerinin en az iki tanesinin Mercedes kaynaklı olacağını gösteriyor. Bunlardan giriş seviyesinde olan 3.0 litrelik çift turbolu V6, 333 bhp (248 kW) maksimum güce ve 479 Nm (353 lb-ft) maksimum torka sahip. Yüksek performansa sahip diğer versiyonun ise 4.7 litrelik V8 ile 408 bhp (304 kW) maksimum güç üreteceği söyleniyor. İlerleyen zamanlarda 3.0 litrelik atmosferik V6 ve 3.5 litrelik V6 hibrit gibi seçenekler de listede kendine yer bulabilir.

BMW M4’e rakip arayanlar için ise haberler kötü. Q50 Eau Rouge modelini üretmeyeceğini açıklayan Infiniti, yüksek ihtimalle GT-R motorlu Q60 Eau Rouge hayalini de rafa kaldıracak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu