Haberler

2016 Camaro online konfigüreye açık!




Halihazırda kullanıcıları karşısında tamamen soyunan yeni Camaro, artık Chevrolet’nin sitesinden konfigüre edilebiliyor.

Modelin giriş seviyesi olan 1LT versiyonu 26.695 USD fiyat etiketiyle konfigüratörde yer bulurken eğer 2LT versiyonuna çıkmak isterseniz fiyat da 30.795 USD’ye çıkıyor.

Daha fazla güç isteyen kullanıcılarını da düşünen Chevrolet, 1SS versiyonununun başlangıç fiyatını da 37.295 USD olarak belirtmiş. Gırtlak spec olarak bilinen 2SS versiyonu da 42.295 USD’lik fiyat ile pazarda kendine yer bulmaya çalışacak.

Standartlarında bile bir bonkörlük taşıyan Chevrolet 7 dış renk ve 3 iç renk seçeneğinin yanı sıra 2 faklı da iç trim seçeneği sunuyor. Jant olarak ise 1 adet 18 inçlik ve 2 adet 20 inçlik jantı konfigüratörüne ekleyen Chevrolet’in jant konusunda çalışması gerektiği göze çarpıyor.

Fiyat ve donanımları anlattığımıza göre sıra şüphesiz hangi versiyonda hangi donanımın bulunduğuna geldi.

Baz olarak belirtilen 1LT versiyonunda yer alan donanımlar aynen şöyle: USB ve Aux girişli 6 hoparlörlü müzik sistemi, elektrikli ön koltuklar, anahtarsız giriş ve çalıştırma, deri direksiyon ve vites topuzu, geri görüş kamerası ve elektronik park freni.

Sportif versiyon olan 1SS’de limited-slip diferansiyel (sadece manuel vitesli araçlarda), yapılandırılabilir sürücü bilgi ekranı, aktif devir teknolojisinin yanı sıra Brembo fren sistemi, Goodyear Eagle F1 Asymmetric run flat lastikler ve son olarak yağ, şanzıman ve diferansiyel için soğutma sistemleri yer alıyor.

Gırtlak spec 2SS ise isminin hakkını veriyor. Elektrikli ve ısıtmalı koltuklar, ısıtmalı direksiyon, kablosuz şarj çıkışı ve 2SS baskılı paspalar içerideki premium intibasını arttırırken; 6 pistonlu fren sistemi, çift modlu performans egzozu, arka spoyler ve 20 inçlik jantlar aracın sportfiliğine yeni bir seviye kazandırıyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse, baz olan 2 litre turbo Camaro 0-96 km/s akselerasyonu için 5.4 saniyeye (8 ileri otomatik şanzımanla 5.5) ihtiyaç duyarken 3.6 litre V6 üniteye sahip olan versiyon bu akselerasyonu 5.1 saniyede tamamlıyor. ‘2SS’ versiyonu ise isminin ve sportifliğinin hakkını vererek bu süreyi 4 saniyeye indiriyor.

2016-chevrolet-camaro

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Aracın dış görünümünü güzelleştirelim derken içini mahvetmişler.O nasıl bir direksiyondur.2015 ZL1 tek geçerim.

  2. ufak bir kerrat hesabıyla ben bu japon harikasına 37.295 USD vereceğim ben bunu veririm vermesine ama arabadan da bazı şeyler beklerim… sadakat beklerim….sükunet beklerim…ve en önemlisi ilim beklerim… ilim çin de olsa da gidin ve onu alın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu