Haberler

i3 Shadow Sport yüzünü gösterdi




BMW Amerika, i3 ailesinin yeni üyesi Shadow Sport’un ilk fotoğrafını paylaştı.

Yepyeni özellikleriyle birlikte ilk kez Amerika’da satılacağı belirtilen model, Los Angeles Auto Show’da tanıtılacak.

i3 Shadow Sport’u Fluid Black ismindeki siyah rengiyle ve 19 inç’lik Cyclone jantlarıyla harmanlayan BMW, bu modelden sadece 50 adet üretecek.

Güncel versiyonlarda olduğu gibi 170 BG güç ve 250 Nm tork değerine sahip elektrikli motorun kullanılmaya devam edeceği tüm i3 modellerinde batarya kapasiteleri 19 kWh’den 22kWh’e arttırılmış. 0-100 km/sa hızlanmasını 7.0 sn’de tamamlayacağı belirtilen i3 ailesi, selefine göre bu kategoride 0.2 sn’lik daha hızlı olsa da maksimum hızı 149 km/sa’de kalmış.

Comfort modunda 128-160 km’lik bir menzille birlikte pek çok kullanıcının şehir içi ihtiyacını kolayca karşılayacak olan i3 ailesi, bataryaları şarj eden benzinli motor seçeneğiyle de satılmaya devam edecek. Benzinli bir jeneratörle donatılan bu model, 0-100 km/sa hızlanmasını 7.8 sn’de tamamlarken ailenin diğer üyeleriyle aynı maksimum hız değerine sahip olacak.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu