Haberler

2016 Mercedes-Benz GLS




Mercedes 2016 yılında piyasaya çıkarmayı planladığı GLS modelini Los Angeles Otomobil Fuarın’da tanıttı.

Mercedes’in SUV ailesine yeni katılan modeli GLS, yeniden tasarlanmış ön farları ve yenilenmiş ızgarası ön taraftaki en büyük değişiklik. GLS, yerini aldığı GL serisinin makyajlanmış ve model adı değişmiş varyasyonu olarak nitelenmekte. Bu değişim arka farlar ve tamponda da devam etmekte.

Performans düşkünü müşteriler için geliştirilmiş olan GLS550 modeli spor paketle birlikte daha yırtıcı ve sportif bir görünüme kavuşabiliyor. Bu paket sportif tasarımlı tamponlar, yan basamak ve 21 inç AMG jantlar ile birlikte geliyor.

İç mekan GL modeliyle benzerlik gösterse de, yeni 3 kollu direksiyon simidi ve 8 inçlik ekranıyla, Mercedes’in en yeni araç içi bilgi ve eğlence sistemi “COMAND Online” olarak adlandırılan sistem sayesinde yenilikçi izler taşıyor. Bununla birlikte yeni C serisi ve GLC den alışkın olduğumuz “Touch Pad” kontrol sistemi ve yenilenmiş orta konsol dikkat çeken yeniliklerden.

Nappa deri, spor koltuk, spor direksiyon simidi ve spor gaz pedal seti AMG Line iç tasarımıyla birlikte GLS müşterilerine sunuluyor.

Motor Seçenekleri;

Çift Turbo 3.0 Litre V6 362 Beygir 500Nm Tork

Çift Turbo 4.7 Litre V8 449 Beygir 699Nm Tork

Çift Turbo 5.5 Litre V8 577 Beygir 759Nm Tork

3.0 Turbo Dizel V6 255 Beygir 616Nm Tork

Mart 2016’da Amerika pazarında satışa sunulması bekleniyor.

 

Salih Erdoğan Çağlayan

Bilkent İşletme mezunu. Yaş 25, meslek dış ticaret. Memleket Ankara.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu