Haberler

En şirin ceza Lamborghini sürücüsüne




Başlıktan da enteresan gözüktüğü gibi, Çin’de bir sürücüye Lamborghini Gallardo’suna kocaman bir ayıcık bağladığı için polis tarafından ceza kesildi.

Trafik polisi, Çin’in Sichuan vilayetinin başkenti olan Chengdu’da Gallardo’yu süren sürücüyü durdurdu. Durdurma gerekçesi ise ayıcığın motor bölümünü kapatacak şekilde Gallardo’nun arkasına bağlanması yangına sebep olabilirmiş. Fakat yüreği ayıcığından büyük olan sürücü, ayıcığı kız arkadaşına aldığını ve ona yüz yüze vereceğini ileri sürdü ama polis arabanın o şekilde devam etmesine izin vermedi. Lamborghini’nin sahibi arkadaşlarının yardımına başvurdu ama sürücünün büyük ayıcığı ile taksiye binme görüntüleri; arkadaşlarının, geniş bagaj hacimli otomobillerinin olmadığını gösteriyor.

Polis, sürücüye trafik kurallarını çiğnediği için trafik cezası kesti ve sürücüye bir daha Lamborghini’sini büyük boy eşya taşımak için kullanmaması gerektiğini belirtti. Trafik polisinin hayatını belgeselleyen polis, oyuncak taşımanın yasak olmadığını ama büyük boy oyuncağın hareket halinde olan bir aracın üstünde taşınmasının kurallara aykırı olduğunu ekledi.

Spor arabalarda eşya taşımaya çalışmak aklıma Chris Harris’in, Ferrari FF‘in bagajında bisiklet taşımasını getirdi.

Haktan Karatepe

Otomobiller, hayatımda ilgiyle uğraşırken büyük zevk aldığım şeylerin en başında geliyor. Sürekli bir şeyler öğrenmeye çalışıp, kendimi geliştirmek adına uğraşıyorum. Bu öğrenme sürecinde Otopark.com ile beraber yürüyorum. E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyim.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu