Haberler

Genesis G90 kamuflajsız fotoğraflandı




Hyundai’nin premium sınıfta etkisini arttırmak amacıyla bağımsız marka yaptığı Genesis’in ilk modeli G90 kamuflajsız yakalandı.

Hyundai Equus yerine gelecek olan Genesis G90, anavatanı Güney Kore’de EQ900 adıyla satılacak. Lüks segment için oldukça rekabetçi bir tasarıma sahip olan G90’ın dingil mesafesinin uzun olduğu gözlerden kaçmıyor. Hyundai’nin Avrupa pazarında etkisiz olduğu lüks sınıfta etkili temsilcisi olacak modelin iç mekanının ise teknolojik ve zarif tasarıma sahip olduğu iddia ediliyor.

Genesis G90’ın kaputunun altında ise 3 farklı motor seçeneği yer alacak. 334 beygir güce sahip 3.8 litre V6 GDI ve 370 beygirlik 3.3 litre V6 çift turbolu motor seçeneklerine 425 beygir gücündeki 5 litre V8 motor eşlik edecek. Tüm motor seçeneklerinde arkadan itişli 8 ileri otomatik şanzımanın standart olarak sunulduğu araçta 4 tekerden çekiş sistemi ise opsiyonel olarak sunulacak.

9 Aralık’ta tanıtılması beklenen Genesis G90, 2016’nın ilk yarısında global pazarda satışa sunulacak.

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Önü Audi’den al, C sütunu ve arka kapı bölümü Phaeton olsun, arkayı da 7 ve S serisi karması bişey yap, olsun sana Hyundai Öküüüüüs…

  2. Aracı bu yıl Auto Show’da fuarın dışında inceledim aracı eminim bir tane Hyundai yöneticisinin veya başkanının aracıdır. Hyundai lüks markasını Türkiye’ye getirmeden aracı getirdi araçta fuarın dışında duruyordu. Hyundai hiç anlaşılmıyor zaten Genesis G90’ın Hyundai olduğu. Madem bir araç yapıyorsun diğer modellerinden daha farklı ve özgün olmalıydı modelin güncel Hyundai modellerinden hiçbir farkı yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu