Haberler

Volvo’dan bir ilk; araç içine teslimat servisi




Volvo dünyada bir ilk olan araç içine teslimat servisini başlattı.

İsveç’in Göteborg kentinde yaşayan Volvo sahipleri, online alışverişlerini direkt olarak araçlarının bagajına bıraktırabiliyorlar. Böylece kullanıcılar evde olmasa dahi teslimatlar gerçekleşebiliyor. Volvo, teslimatlarını PostNord adlı lojistik firmasıyla yapılan ortaklık sayesinde gerçekleştiriyor.

Servis şimdilik sadece Lekmer.com ve Mat.se adlı 2 alışveriş sitesi ile anlaşmalı. Araç sahiplerinin alışveriş bitiminde “in-car delivery” seçeneğini seçmeleri yeterli oluyor. Siparişler Postnord tarafından teslim alınıyor. Kullanıcılar aracın geçerli konumunu gönderdikten sonra, siparişler dijital bir anahtar ile aracın bagajına bırakılıyor. Daha sonra da kullanıcılara teslimin gerçekleştiğine dair bir bildirim gönderiliyor.

Volvo bu servisin, İsveç genelinde ve başka birçok şehirde kullanılmasını planlıyor. Ayrıca Volvo, anlaşmalı alışveriş sitesi sayısını da artırmak istiyor.

Ulaş Uluçay

19 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği öğrencisiyim. Babam sağ olsun kendimi bildim bileli Ford tutkunuyum. Otoparkla tanışmam da babamın arabasını perte çıkardıktan sonra oldu. :)

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Bizde tutmayacağı kesin olan şey;
    -Abi bak çok süper servis yapmış adamlar.
    +Olum arabayı patlatıp çalmasınlar?

  2. Hizmet güzel ama bana yaramaz çünkü ben evde değilsem arabada evin önünde değildir:D

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu