FeaturedKöşe Yazıları

Warsaw Moto Show 2015




Herkese merhaba!

20-22 Kasım tarihlerinde Varşova, Polonya’da gerçekleşen Moto Show; rally arabaları, spor arabaları, askeri araçlar, modifiyeli ve drift arabalarının yanı sıra normal arabaların bulunduğu bir büyük etkinlikti. 3 gün süren bu büyük show için 1 gün ayırmıştım. Ve ne kadar büyük bir hata yaptığımı, ayrılırken tesadüfen gördüğüm drift arabalarını ve kaçırdığım drift gösterilerinin videolarını görünce anlıyorum. Çünkü görülecek daha çok şey kalmış ve gerekli zaman kalmamıştı.

İlk saatlerde telefonu elimden indirmeyip fotoğraf çeken ben, kendimi anı yaşamaya bıraktığım için fazla fotoğraf çekemedim. Ama en azından sizlerle çektiğim kadarıyla paylaşmak istedim. Etkinlikteki çoğu arabanın kapısı açıktı ve binip yakından inceleme şansına sahiptim. Ben de marka-model fark etmeksizin, müsait olan tüm arabalara bindim.

Ayrıca ücretsiz oynayabildiğiniz Playseat’ler ile birazcık da olsa kendinizi tatmin edebiliyorsunuz. Çocuklardan sıra gelirse tabi 🙂

Sizleri kısa bir videonun ardından çektiğim fotoğraflar ile baş başa bırakıyorum.

 

Furkan Turan

20 yaşında genç bir otomobil tutkunuyum. Beni yolda bırakmayan her otomobile saygı duyarım. Ama sevmem için çok daha fazlası gerekir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu