Haberler

Audi, Tüketici Elektroniği Fuarı’nda gizemli konseptini görücüye çıkardı




Audi, Las Vegas’taki Tüketici Elektroniği Fuarı’nda gizemli konsept otomobilini vitrine çıkarmayı planladıklarını açıkladı.

Gizemli model 6 Ocak’ta sergilenecek fakat model hakkında detaylı bilgi verilmedi. Alınan bilgilere göre ise model teknoloji odaklı olacak yani yüksek ihtimalle özerk (otonom) sürüş sistemine sahip yüksek teknolojili bir konsept olacak.

2015-audi-prologue-pilote_1600x0w
Bu gizemli modelin yanında, Audi’nin Amerika Başkanı Scott Keogh ve Audi’nin Elektrik ve Elektronik Başkanı Rick Hudi “elektrifikasyon, dijitalleşme ve pilot sürüş alanlarında en son teknolojileri, ürünleri ve mega trendleri” tanıtacak ayrıca otomobil üreticileri otomotiv geleceğine bakış sağlayan sahip oldukları bir çok teknolojiyi sergileyecekler. Tüm bunların yanında Audi, elektronik alanında hiç olmadığı kadar etkilendiğini açıkladı.

Tüketici Elektroniği Fuarı araç tanıtımlarını görmek için garip bir yer gibi görünüyorken son yıllarda daha cezbedici olmaya başladı. Faraday Geleceği yeni bir konsept tanıtmak için gelecek gösteriyi kullanacak ve General Motors’un CEO’su Mary Barra 6 Ocak’taki açılış konuşması sırasında Chevrolet Bolt üretimini açıklaması bekleniyor.

Ender ERTÜRK

92, İstanbul, halen İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi.Tam bir BMW tutkunu, VW Passat kullanıcısıyım..otomobillere hayranlığım küçük yaştan beri süre gelen bir vazgeçilmezimdir...otomobillere olan ilgimi OTOPARK sayesinde geliştirmeye çalışıyorum...

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu