Haberler

Audi’den kalpleri ısıtan reklam filmi




“Audi: The Forecast” isimli reklam filmi bu kasımda Amerikada yayınlandı, 2 hafta içinde 600 bine yakın izlenme sayısına ulaştı.

Bu reklam filmi “Venables Bell & Partners” isimli bir San Francisco reklam ajansı tarafından yapıldı. Reklamın içeriği basit görünse de çok büyük bir bütçe harcanarak yapıldı.

Her kış geldiği zaman, Audi satışlarını artırıyor, karına kar katıyor çünkü marketteki avantajları 4 çeker olmasından ziyade birazda quattroların yakışıklı durmasıyla alakalı, bundan dolayı Audi markette Mercedes ve BMW’den daha çok tercih ediliyor.

Reklamda bir kar fırtınası bütün şehri etkisi altına alır ve büyükbaba için sadece şehri değil tatilin ruhunu da esir etmiştir bu kar fırtınası. Büyükbaba dünyaları yıkılmış bir durumda yılbaşının kendisi için bittiğini idrak etmişti.

Gördüğünüz üzere, tatillerde bütün aile ferdleri bir araya gelir ve büyükbabamız torunlarıyla sevgi dolu vakitler geçirir. Fakat bu tatilde onu tatlı köpeği bile neşelendiremiyordu.

Fakat o da ne! Büyükbabanın ailesi yine günü kurtarmış, dışarıdaki kıyamet gibi kar fırtınasına karşı muvaffak olmuşlardı. Audi all-wheels-drive yine işini en iyi şekilde yapmıştı. Audi ise bize şu mesajı veriyor alttan alttan ”Quattro kötü hava koşullarında bile dört tekere güç göndererek en iyi tutuşu sağlar. Bütün araçlarımız amaçlarına uygun üretilmiş olup efsanevileşmiş quattro dört tekerden çekiş sistemi 35 yıl boyunca araçlarımızın gücüne güç katmıştır.”

Videoda gördüğünüz mavi araç SQ5, ardından yeni Q7 ve A8 sedan takip ediyor. Bu araçlar ki pahalı Alman arabaları, sizi en zor şartlarda bile büyükbabanıza ulaştırır ve videoda olduğu gibi “biz dört çekeriz büyükbaba!” diyebilirsiniz.

https://youtu.be/g_uImzkZWCQ

semih tasbas

Odtü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde okuyorum. Arabalara merakım ilkokulda arabaları beyaz kağıda çizerek başladı ve bu günlere kadar geldi.

İlgili Makaleler

6 Yorum

    1. “Audilerin farlari cok guclu, evinizi bile aydinlatir.” mesaji vermisler and abi 😀

  1. İzlediğim en etkileyici reklamlardan biriydi. “In your face” şeklinde abartılı değildi 😀

  2. Reklam gerçekten güzel beni tavladı diyebilirim. Audi alma potansiyelim olsa hiç düşünmeden alabilirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu