Haberler

Mitsubishi teknoloji ile gelecek




Mitsubishi, stratejik yönetim değişimleri kapsamında detaylı bilgiler verdi. Buna göre; SUV, SUT(pick-up) ve alternatif yakıtlı araçlara odaklanılacak.

Otomobil tutkunu olarak bildiğiniz üzere Mitsubishi firması Evo’nun üretimini durdurmuştu ve uzun dönemli planlarında tekrar Evo için yatırım yapılmayacağı söylenmişti. Bunun en önemli sebebi ise Mitsubishi firmasının yüksek sürüşe sahip SUV ve SUT araçlara ve Hibrit ve tamamen elektrikli araçların gelişimi için çaba sarfetmesiydi.
Ayrıca, Pajero’nun da yerine yeni bir modelin gelmeyeceği ancak şu anda üretimde olan güncel modelin uzun ve kısa dingil seviyesine sahip versiyonlarının talep olduğu sürece üretileceği belirtildi.

Başka kaynaklardan alınan haberlere göre ise Mitsubishi firması Ar-Ge yatırımları kapsamında, Amerika’da Silikon Vadisi’nde kuracağı yeni bir tesis ile elektrikli araç sistemlerine odaklanılacağı belirtildi.
Mitsubishi’nin büyük planı ise; kaliteli, teknolojik ve bütün yol koşullarında hünerli ve ayrıca şehir hayatında konforlu çok amaçlı araçlar görücüye çıkarmak.

Bu açıklamalar ve haberlere göre yorum yapmak gerekirse, önümüzdeki yıllarda Mitsubishi tamamen elektrikli ve hibrit kocaman SUV’ler ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Mehmet Dağ

Toros Üniversitesi'nde İngilizce işletme okuyan bir otomobil ve motosiklet tutkunuyum. 2 yıl önce tanışmış olduğum otopark ailesine , şuan hizmet etmek benim için ayrı bir zevk.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu