FeaturedSohbetVideolar

Audi A6 2.0 TDI Ultra | Kadın Gözüyle




İlgili Makaleler

13 Yorum

  1. And bey Audilerde normalde audi concert sistemi olur.Ayrıca paket olarak aldığınızda bang olufsen ses sistemi vardır. Bose ses sistemi yoktur bilginize.

    1. Dostum burada yorum yapmadan önce hiç olmazsa google’a Audi ve Bose kelimelerini yan yana yazsaydın. Bu da Audi’nin kendi sayfasından: When it comes to sound systems, Audi listens to the wishes of its customers. There are three systems from which to choose in the A8 for example. The Audi Sound System is standard, with Bose surround sound and the Bang

    2. Hocam yanlisiniz var Audi A6 da standart ses sistemine opsiyon olarak BOSE ve Bang Olufsen ses sitemi sunuluyor.

  2. aslı ablanın makam arabası olayını böyle düşünmesine şaşırdım biraz duyunca birdaha hayran oldum kendisine çok güzel olmuş elinize sağlık.. bir kez daha burdan arabasını veren kişiyede teşekkürler:) (ismini hatırlayamadım)

  3. Fiyat konusunda kesinlikle katılıyorum Aslı ablanın 190bin dediğinde bende o fiyatlar da oldugunu düşünmüştüm fakat şu devrin fiyatlarına geldiğimizi unutuyoruz 🙁 zamanında dolu corsa c 30 bin iken şuanki dolu aynı motorla satılan corsa 60 bine dayanmış c sınıfı olarak 55 60 a buldugumuz 1.6 dizeller 90 bine dayanmış durumda.Fiyat konusunda Aslı ablanın ilk söylediği fiyatlar 2013 öncesi son söylediği günümüz olarak değerlendirilmeli 🙂

  4. Türkiyede hiçbir otomobil fiyatının hakkını vermiyor. 25.000€ aracın 130 bine gelmesi, 40.000€ luk aracın 250 bine gelmesi insana çok koyuyor.

  5. oto park i sadece asli icin takip etmeye basladim artik.erkek erkege artik gina gelmisti.
    bence yeni reyis artik asli olmali.and yaslandi ve artik koltugu baska birine devretmeli 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu