Haberler

2017 Ford Mondeo Ocak’ta tanıtılacak




Küçük bir makyaj geçirecek olan yeni Ford Mondeo’nun 2016 Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağı kesinleşti.

Birkaç hafta önce test edilirken casus fotoğrafları sızan Mondeo’nun basın tanıtım görseli çekimleri bir Instagram kullanıcı tarafından sızdırıldı. Brandayla kaplı aracın yanında “11.1.2016’ya kadar hareket etmeyin.” yazısı dikkat çekiyor. Bu da makyajı Mondeo’nun Detroit’te gün ışığına çıkacağına işaret ediyor. Ayrıca tanıtım aracına bir elektrik fişinin takılı olması da Mondeo’nun hibrit versiyonunun da eş zamanlı olarak tanıtılabileceğini gösteriyor.

Ön ve arka yüzünde ufak değişiklikler yaşayacak Ford Mondeo; daha büyük radyatör ızgarası, yeni LED gündüz farları, LED stop lambaları ve krom detaylara kavuşacak. Motor gamında da güncellemeye gidilecek olan makyajlı Mondeo’nun iç mekanında pek bir değişiklik olması beklenmezken yeni SYNC 3 multimedya sistemi makyajlı kasaya entegre edilecek.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Orda do not move derken örtüyü açmayın demek istiyor. Bu arada erken bi makyaj operasyonu sanırım güncel versiyonda sorunlar var.

    1. Mondeo Amerika’da Fusion adıyla 2013 de çıktı Avrupa’ya geç geldi sadece, büyük olasılıkla makyajlı mondeo da geç gelicektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu