Haberler

Yeni Q5’ten çekingen pozlar




Casus fotoğrafçılar, bu sefer de 2017 yılında yenilenmiş şekilde yollara çıkacak olan AUDI Q5’in kamuflajlı fotoğraflarını çekti.

Soğuk kış şartlarında test edilen ikinci nesil Q5, ağır kamuflaj sebebiyle tasarımsal detaylarını vermekten kaçınmış. Ön yapısından ve altıgen şeklindeki ön ızgaradan dolayı yeni Q5’in, küçültülmüş bir Q7 havası vereceğini söyleyebiliriz. Arka tarafta da full LED farlar, tavanla birleşik rüzgarlık ve tamponla bütünleşik olan iki egzoz çıkışı dikkat çekiyor.

Yeni A4’ün de kullandığı MLB EVO platformu üzerine kurulacak olan 2’inci nesil Q5, kullanılan hafif malzemeler sayesinde yaklaşık 100 kg kaybedecek. Kullanılacak şanzımanlar ve motorlar da, yeni A4’te kullanılanlarla aynı olacak. Ayrıca Q5’in bir de hibrit versiyonunun gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Q5’in en ateşli versiyonu ise, hem dizel hem de benzinli motorlarla tercih edilebilecek olan SQ5 olacak.

Yeni nesil Q5, 2016 yılı içerisinde resmi olarak tanıtılacak ve Meksika’da bulunan San José Chiapa’daki fabrikada üretilecek.

 

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

3 Yorum

    1. Ama Almanlar’ın genel anlayışı bu yöndeki zaten, dizaynda radikal değişiklere gitmektense genelde tasarımı rafineleştirme yoluna başvuruyorlar 😉 Marka kimliğini bozmama, kolay tanınırlık gibi sebepleri var. Mk6-Mk7 Golf arasında dağlar kadar fark var bana göre ama aynı diyen insanlarda var 🙂

  1. Audinin su değişeme gitmesine tek benmi karşıyım anlamadım. Ben 11 a4 e biniyorum ve 13 e kadar olan bütün modelleri hoşuma gidiyor. Ama su yeni kasaları beni deli ediyor. Biraz güzellik olmazmı arabada ya çizgisinden çok çıktı bence yeni nesil arabaları hiç çekici değil ve böyle giderse satışları baya düşücek..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu