Haberler

Altın Rengi ve Audi R8 V10 Plus




Kişi kimi/neyi severse güzel o olur ama parlak altın renge sahip olan Audi R8 V10 Plus’ın bizim zevkimize uygun olmadığını söyleyebiliriz.

Audi Forum Neckarsulm’da bulunan otomobil, evet çarpıcı görünüyor ama pek de iyi bir anlamda değil. Altın renginin arabalar üzerinde çok nadir de olsa güzel durabildiğini gördük ama bu renk ile ucuz duran R8’in onlardan biri olmadığı kesin. Şu ana kadar gerçek bir individual boya mı yoksa yakında sökülecek olan film bir kaplama mı olduğu bilinmiyor.

Kişiselleştirme konusunda sınırın neredeyse olmadığı Audi’nin Individual programı sayesinde bu tartışmalı renk ile aracı satın alabilirsiniz. R8’in en üst versiyonu olan “Plus” modeli için yapılan değişikliklerden birkaçı; yanlarda bulunan hava kanallarında karbon kullanılması, opsiyonel olarak sunulan 245/30 R20 ön ve 305/30 R20 arka lastikler ve yan aynaların parlak siyah kaplamaya sahip olması. Aydınlatma ise opsiyonel Laser Light teknolojisine sahip farlardan çok, standart led farlara benziyor.

Eğer bu görünüşü beğendiyseniz, Audi individual bir boya için €3,100 gibi bir fiyat isterken, boyanın mat olmasını isterseniz fiyat €7,400’ya çıkıyor.

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu