Haberler

Tosfed’e Opel Türkiye yardımı devam edecek




Geçtiğimiz yıl ulaşım sponsoru olarak TOSFED’e destek olan Opel Türkiye, 2016 yılında da bu desteğini artarak sürdürme kararı aldı.

Konu ile ilgili olarak TOSFED Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Tolon’un ziyaret ettiği Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, yeni sezonda otomobil sporları ile ilgili planlarını da paylaştı.

Sponsorluk anlaşması kapsamında Opel Türkiye tarafından, bir yıllığına TOSFED hizmetinde kullanılmak üzere Opel araçlar tahsis edilirken, TOSFED adına Ömer Tolon Özcan Keklik’e bir teşekkür plaketi takdim etti.

Ülkemizdeki otomobil sporlarıyla alakadar olan her mecrada başarılarıyla ün salan TOSFED’e yardımlarından dolayı, biz de OTOPARK.COM olarak kendilerine teşekkür ederiz.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Bence bu sitede Opel ile ilgili hiç bir haberi yayınlamayin. Insignia kazığını unutmadık.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu